Elismerések, díjak

Díjaink, elismeréseink, amelyekre büszkék vagyunk!

Köszönjük Vendégeinknek, hiszen Önök nélkül mindezt nem értük volna el.

 

MICHELIN Bib Gourmand 2023Elabel1

A Macok Bisztrót a MICHELIN Guide 2023, világhírű kiadvány újra a Bib Gourmand minősítéssel ismerte el! Büszkeség, hogy sikerült megtartanunk a díjat!

 

MICHELIN Bib Gourmand 2022 Michelin2022 Macok 3

A Macok Bisztró a MICHELIN Guide 2022, világhírű kiadvány által kiadott minősítések közül a Bib Gourmand minősítést kapta, melynek jelentése, hogy a mérsékelt árak mellett kiváló minőségű a vendéglátás és a konyha! Legrangosabb gasztronómia elismerésünk, melyet eddig kaptunk! 
 

Gundel díj 2022

Macsinka János séfünk Gundel díjat kapott a Magyar Vendéglátók Ipartestületétől.

 

Dining Guide Top 10 vidéki étterem 2021., 2020., 2019., 2018.

Macok Bisztró az ország TOP 10 Vidéki Éttereme, a TOP 10 Magyar Étterme, Top 25 szerethető éttereme és Top 5 vasárnapi ebéd helyszíne a Dining Guide 2021 étteremkalauz szerint.

A Macok az ország 7. legjobb vidéki étterme, a brumbrum is az ország top 25 vidéki étterme között szerepel a Dining Guide 2020 szerint.            

 

Best of Budapest & Hungary díjak

A brumbrum 2020-ban és 2019-ben a legjobb vidéki éttermek közé került.

Az Év Gasztro Vállalkozói Díj 2018.

A Best of Budapest & Hungary adta át a díjat Macsinka János és Szternák Péter részére.

Best of Budapest Minősédíj 2020., 2019., 2018., 2017., 2016., 2015., 2014., 2013.

A Macok Bisztró évről évre a legjobb vidéki éttermek díjazottjai között van.

 

Par Excellence A MAGYAR BORKULTÚRÁÉRT díj Vendéglátó kategóriában 2019.

A Magyar Sommelier Szövetségtől kapott díjat a magyar italkultúra érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért nyerte el a Macok Bisztró.

 

Prestige Award 2017.

A borétterem kategória 1. helyezettje az egri Macok Bisztró. Macsinka János és Szternák Péter egy igazi családi vállalkozást vezetnek, meghonosítva egy új gasztronómiai kategóriát, amit ők fine bistro-ként határoznak meg. A kreatív és kifejezetten jóízű menüt egy nagyon igényes helyi borkínálattal egészítik ki, törekedve a teljes harmóniára. 

 

Gault & Millau étteremkalauz szerint a régió legjobb étterme a Macok Bisztró 2017., 2016., 2015.

A tesztelés anonim, a tesztelő nem fedi fel magát, számláját kifizeti. A kalauz elsősorban a konyha teljesítményét értékeli. A fő szempontok: a felhasznált alapanyagok minősége, szezonalitása, az elkészítés szakszerűsége, technológiák megfelelősége, a tányéron megjelenő ízharmónia, arányosság, kreativitás, egyéniség, ár-érték arány, tálalás, konyha teljesítményével összhangban álló szerviz.. 

 

Gault & Millau szállodakalauz értékelése szerint az Imola Udvarház Hotel az ország top 10 vidéki butikhotele között van. 2017., 2016.

 

Dining Guide étteremkalauz szerint a Macok Bisztró az ország TOP 100 étterme között van. 2017., 2016.

 

LifeNetwork - Magyarország legszebb szállodai - Imola Udvarház Hotel 2016.

 

Fine Restaurants Award 2016., 2015.

A Budapest Business Journal kiadványa a legjobb éttermekről nyújt áttekintést..

 

„Pro Agria” szakmai díj 2016.

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a vendéglátás és turizmus területén végzett kimagasló tevékenységéért „Pro Agria” szakmai díjat adott át Macsinka János mesterszakácsnak.

 

Hír TV nagy étteremtesztjén 1. lett a Macok Bisztró 2015.

Négy szakértő, hét település, 18 étterem és az elmaradhatatlan rejtett kamera. 

 

LifeNetwork - Restaurant - Magyarország legjobb éttermeinek íze-java! - Macok Bisztró 2015.

 

A Macok Bisztró a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai!   

Eger top 5 éttermei, hotelei között van a Macok Bisztró, a brumbrum és az Imola Udvarház a Tripadvisor oldalon Vendégeink értékelése alapján.

egrivar vegvari imolaudvarhaz

Események, hírek

Találkozások, gasztroélmények, jó hangulat, szép borok

tovább

egrivar vegvari imolaudvarhaz

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainktól, íratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom!

 

 
 • Rólunk mondták

  Majus 9-12 kozott voltunk az Onok vendegei es nagyon jol ereztuk magunkat. Mindennel maximalisan meg voltunk elegedve. A szemelyzet baratsagos es segitokesz volt. Nagyon orulunk, hogy az Imola Udvarhaz vendegei lehettunk. Masoknak is ajanlani fogjuk es talan meg mi is visszaterunk egy-egy alkalommal. Koszonjuk! Tovabbi sikeres munkat kivanunk a csapatnak!...(Német Imréné)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  A környezet, a hangulat, a személyzet, mind-mind hibátlan. Mindenki figyelmes, udvarias, kedves, érződik az odafigyelés és törődés. Ugyanúgy ahogy az ételeknél is messziről látszik a minőség és az szakértelem. Az ízek nagyon jól harmonizálnak, karakteresek, egyediek, az ételek szépek és nagyon finomak. A tálalás esztétikus, nem hivalkodó, letisztult mégis különleges. Nagyon jól éreztük magunkat, öröm volt felfedezni az ételek újabb és újabb előbukkanó ízeit, egyszerűen nem találtunk benne semmi negatívumot...(Varga Miklós Balázs)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  Március 22.-én igazán jól éreztük magunkat a Macokban! A Magyar Konyhában olvastam már róla, ezért javasoltam kis csapatunknak a helyet. Ebédre ültünk be, végül mindhárman a 4 fogásos degusztációs menüt választottuk. Mennyei volt! Látvány, ízek, kiszolgálás! Ha Eger környékén járunk, legközelebb se hagyjuk ki!...(Erika)

  Tovább 

 • Rólunk mondták

  Köszönjük azt a 3 napot amit eltölthettünk önöknél! Csodálatos élményekkel gazdagodtunk! Az önök étterme és a hotel gyönyörű, a személyzet barátságos!Ha legközelebb itt járunk csak is önöket fogjuk választani. További sok sikert és jó munkát kívánunk az egész csapatnak Tolmácsról a Tálas család!...(Tálasné Erika)

  Tovább 

 • Rólunk mondták

  Rostás Tamás a csapat (kővári Nikola, Rostás Noémi, Király Martina) nevében:
  Idén ismét fantasztikus vacsorát költöttünk el Önöknél. Nem ragozom, nekünk az Imola változatlanul az ország egyik legjobb étterme, mindent köszönünk, nagyon jól éreztük (ezúttal is) magunkat! További sok sikert és legalább ilyen jó ételeket. Köszönettel, a mielőbbi viszontlátás reményében...(Rostás Tamás)

  Tovább 

 • Rólunk mondták

  Négy napot töltöttünk az Imola Udvarházban a hétvégén. Félpanziós ellátást igényeltünk.
  Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Macok Bisztró személyzetének a kedves és szolgálatkész kiszolgálásért. A konyhafőnöknek a remek, nagyon finom, ízletes, kiadós ételekért. Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket. Remélem lesz még alkalmunk eltölteni Önöknél pár napot...(Kulik Péter és Péterné)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  Öröm volt számunkra a látogatás a Macokban. Tudtuk, hogy valami nagyon jóra számíthatunk, ezt Péterrel folytatott eddigi beszélgetéseinkre alapoztuk. Igényes, vidám helyre csöppentünk, amely élményt tovább fokozták az ismerős arcok és a megszokott, de soha meg nem unt kedvesség. Az ételek, amelyeket elfogyasztottunk csodálatos emlékként élnek bennünk a mai napig is. Valóságos gasztronómiai kéjutazáson vettünk részt....(Balázs Attila)

  Tovább

A hely

3300 Eger, Tinódi Sebestyén tér 4.
(a régi Dózsa György tér)

Szállás egy különleges Dessert Hotelben, a történelmi belvárosában, kulináris élmények a Macokban, a régió legjobb éttermében, egy gyönyörű város, Eger felfedezése, fürdőzés egy különleges helyen, a híres Török Fürdőben, borozgatás a környék neves pincéiben, kirándulás a Bükk hegységben...

Kapcsolat

IMOLA UDVARHÁZ DESSERT HOTEL***superior
NTAK regisztrációs szám:
SZ19000076

 • +36-36-516-180

MACOK BISZTRÓ

 • +36-36-516-180
 • +36-30-207-8085

Nyitvatartás

  IMOLA UDVARHÁZ DESSERT HOTEL***superior
  24 ÓRÁS RECEPCIÓ
  Értékesítés: 7.00-19.00

MACOK BISZTRÓ
Vasárnap-csütörtök: 12.00-22.00
Péntek-szombat: 12.00-23.00

Kövessen minket

facebook

 

facebook

 

facebook