Vállalkozásunk technológiai megújulása a Széchenyi 2020 keretében valósult meg

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01596

Kedvezményezett neve: Macok Bisztró Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Technológiai megújulás a Macok Bisztró Kft.-nél

Támogatás összege: 13.376.210 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt fizikai befejezési dátuma: 2021.09.30

Projekt tartalmának bemutatása:

A cég életében eddig lezajlott fejlesztések és stabil gazdasági és humán erőforrás háttere, tette lehetővé, hogy a világjárvány idején drasztikus változásokat nem kellett meghoznia a cég tulajdonosainak. A vállalkozás vendégei elégedettek az étteremmel és a jövőbeli események, leszervezett időpontok arra késztették a vállalkozást, hogy újabb technológiai beruházást indítsanak el, amely nemcsak az étterem színvonalát, hanem a konyha terhelhetőségét, a munkahelyek megtartását, valamint további növekedését is lehetővé teszi. A technológiai fejlesztés érdekében a projekt megvalósítása során új eszközök beszerzésére kerül sor. A kiválasztott konyhai gépek a konyhai technológia kiemelkedő darabjai. Beszerzésre kerül 1 db Moretti Forni S100E pizzasütő kemence, 1 db Esmach SPI 60 FE spirálkaros dagasztógép, 1 db FORCAR G-S903 salátahűtő, 1 db COLDMASTER SPACEPLUS91.1 INOX fali regál, 1 db CONVOMAXX10.10 kombi gőzpároló, 1 db NI78TE Indukciós főzőlap, 1 db TRE/B-AV EVO P lágyfagylaltgép, 2 db NCR PX15 POS terminál. A gépek hatékony működésének köszönhetően önköltségük is csökken, növekszik a szolgáltatás hozzáadott-értéke, tehát javítja a technikai felkészültséget, versenyképességet és erőforrás-hatékonyságot. Az új beszerzendő eszközök sokoldalúságából adódóan, újfajta termékkínálattal, új piacok kiaknázását is elősegítheti, ezáltal a vállalkozás számára eredménynövekedést, új munkahelyek létrehozását és minél nagyobb arányú megtartását eredményez.

infoblokk kedv final CMYK ERFA 2

 

egrivar vegvari imolaudvarhaz

Események, hírek

Találkozások, gasztroélmények, jó hangulat, szép borok

tovább

egrivar vegvari imolaudvarhaz

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainktól, íratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom!

 

 
 • Rólunk mondták

  Köszönjük azt a 3 napot amit eltölthettünk önöknél! Csodálatos élményekkel gazdagodtunk! Az önök étterme és a hotel gyönyörű, a személyzet barátságos!Ha legközelebb itt járunk csak is önöket fogjuk választani. További sok sikert és jó munkát kívánunk az egész csapatnak Tolmácsról a Tálas család!...(Tálasné Erika)

  Tovább 

 • Rólunk mondták

  Rostás Tamás a csapat (kővári Nikola, Rostás Noémi, Király Martina) nevében:
  Idén ismét fantasztikus vacsorát költöttünk el Önöknél. Nem ragozom, nekünk az Imola változatlanul az ország egyik legjobb étterme, mindent köszönünk, nagyon jól éreztük (ezúttal is) magunkat! További sok sikert és legalább ilyen jó ételeket. Köszönettel, a mielőbbi viszontlátás reményében...(Rostás Tamás)

  Tovább 

 • Rólunk mondták

  Öröm volt számunkra a látogatás a Macokban. Tudtuk, hogy valami nagyon jóra számíthatunk, ezt Péterrel folytatott eddigi beszélgetéseinkre alapoztuk. Igényes, vidám helyre csöppentünk, amely élményt tovább fokozták az ismerős arcok és a megszokott, de soha meg nem unt kedvesség. Az ételek, amelyeket elfogyasztottunk csodálatos emlékként élnek bennünk a mai napig is. Valóságos gasztronómiai kéjutazáson vettünk részt....(Balázs Attila)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  A környezet, a hangulat, a személyzet, mind-mind hibátlan. Mindenki figyelmes, udvarias, kedves, érződik az odafigyelés és törődés. Ugyanúgy ahogy az ételeknél is messziről látszik a minőség és az szakértelem. Az ízek nagyon jól harmonizálnak, karakteresek, egyediek, az ételek szépek és nagyon finomak. A tálalás esztétikus, nem hivalkodó, letisztult mégis különleges. Nagyon jól éreztük magunkat, öröm volt felfedezni az ételek újabb és újabb előbukkanó ízeit, egyszerűen nem találtunk benne semmi negatívumot...(Varga Miklós Balázs)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  Négy napot töltöttünk az Imola Udvarházban a hétvégén. Félpanziós ellátást igényeltünk.
  Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Macok Bisztró személyzetének a kedves és szolgálatkész kiszolgálásért. A konyhafőnöknek a remek, nagyon finom, ízletes, kiadós ételekért. Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket. Remélem lesz még alkalmunk eltölteni Önöknél pár napot...(Kulik Péter és Péterné)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  Majus 9-12 kozott voltunk az Onok vendegei es nagyon jol ereztuk magunkat. Mindennel maximalisan meg voltunk elegedve. A szemelyzet baratsagos es segitokesz volt. Nagyon orulunk, hogy az Imola Udvarhaz vendegei lehettunk. Masoknak is ajanlani fogjuk es talan meg mi is visszaterunk egy-egy alkalommal. Koszonjuk! Tovabbi sikeres munkat kivanunk a csapatnak!...(Német Imréné)

  Tovább

 • Rólunk mondták

  Március 22.-én igazán jól éreztük magunkat a Macokban! A Magyar Konyhában olvastam már róla, ezért javasoltam kis csapatunknak a helyet. Ebédre ültünk be, végül mindhárman a 4 fogásos degusztációs menüt választottuk. Mennyei volt! Látvány, ízek, kiszolgálás! Ha Eger környékén járunk, legközelebb se hagyjuk ki!...(Erika)

  Tovább 

A hely

3300 Eger, Tinódi Sebestyén tér 4.
(a régi Dózsa György tér)

Szállás egy különleges Dessert Hotelben, a történelmi belvárosában, kulináris élmények a Macokban, a régió legjobb éttermében, egy gyönyörű város, Eger felfedezése, fürdőzés egy különleges helyen, a híres Török Fürdőben, borozgatás a környék neves pincéiben, kirándulás a Bükk hegységben...

Kapcsolat

IMOLA UDVARHÁZ DESSERT HOTEL***superior
NTAK regisztrációs szám:
SZ19000076

 • +36-36-516-180

MACOK BISZTRÓ

 • +36-36-516-180
 • +36-30-207-8085

Nyitvatartás

  IMOLA UDVARHÁZ DESSERT HOTEL***superior
  24 ÓRÁS RECEPCIÓ
  Értékesítés: 7.00-19.00

MACOK BISZTRÓ
Vasárnap-csütörtök: 12.00-22.00
Péntek-szombat: 12.00-23.00

Kövessen minket

facebook

 

facebook

 

facebook