NEWS, DINNER AND WINE

SVÉT 10.0 EGER

Svet fb MacokBisztro Eger

 

 

Nagy örömmel és szeretettel invitálunk Benneteket szeptember 16-án, vasárnap az ország egyik legszebb vidéki nagyvárosába, a dicső történelmi múltjáról és kiváló borairól híres Egerbe, a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) hagyományos éves közönség találkozójára.
A Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt támogatásával megvalósuló eseményen a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai Eger neves borászaival szövetkezve, a meseszép Bolyki-völgyben gasztronómiai élményekkel várnak Benneteket.
Az esemény házigazdája, a több országos elismeréssel büszkélkedő Macok Bisztró és brumbrum lényegében büfé.
A SVÉTakóstolón résztvevő éttermek:
Anyukám mondta Étterem (Encs)
Baricska Csárda (Balatonfüred)
Erhardt Étterem (Sopron)
Gusteau Kulináris Élményműhely (Mád)
Gusto13 (Veszprém)
IKON Étterem (Debrecen)
Jankovich Kúria (Rácalmás)
Kistücsök Étterem (Balatonszemes)
Macok Bisztró és Borbár (Eger)
Mandula Étterem (Villány)
Nomád Hotel és Glamping (Noszvaj)
Palkonyha (Palkonya)
Rosinante Étterem és Hotel (Szigetmonostor)
Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma)
Vendég éttermek:
Almalomb (Hosszúhetény)
Éljen Vegán Kikötő (Eger)
Senátor-Ház és Étterem (Eger)
Borászok: Bolyki Pincészet, Bukolyi Marcell, Almagyar Érseki Szőlőbirtok, Demeter Pincészet, Eszterházy Szőlőbirtok, Gál Tibor Pincészet, Nyolcas és Fia Borház, Petrény Borászat, Simon Pincészet, Ostorosbor, St. Andrea Szőlőbirtok, Thummerer Pincészet, Tóth Ferenc Pincészet, Varsányi Pincészet, Kovács Nimród Winery
A kávékülönlegességeket Sopronból Molnár Attila és Debrecenből a Black Sheep Micro Roastery & Coffee kínálja.
A termelői piacon Sándor Tamás sajtmester bükki sajtkülönlegességeit kínálja, Papp Imre mézet, Illyés József házi lekvárokat, házi szörpöket és a Grapoila hidegen sajtolt egészséges olajait árulja.
A részletes SVÉTlap a következő linken megtekinthető: http://www.svet.hu/macok-bisztro-es-borbar-hirek/2018/07/svet-10-0-eger-bolyki-volgy/
Regisztráció már elindult! https://eger.svet.hu/
Ahogyan a SVÉT vendégei ezt már a korábbi rendezvényeken megszokhatták, a programon a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs díj személyenként 3000 Ft, amely értékben minden vendég kap kóstolókupont, amelyeket az éttermeknél a SVÉTlapon szereplő ételekre lehet beváltani.
Az előzetes regisztráció lényege, hogy fel tudjunk készülni az érkezésetekre és optimális körülményt biztosítsunk a gördülékeny kiszolgáláshoz. Az előzetes regisztrációd kizárólag online módon, 2018. szeptember 15. 23:59-ig teheted meg.
Ha mégis lemaradtál, ne aggódj! A helyszínen még tudsz belépőjegyet váltani, ami a rendezvény látogatására jogosít, ám nem tartalmazza a kuponokat.
Napi belépőjegy
FONTOS! A helyszínen vásárolt belépőjegyek a rendezvény látogatására jogosítanak, nem tartalmazzák a kóstoló kuponokat. A gyerekeknek 12 éves kor alatt ingyenesen látogathatják a rendezvényt!
Napijegy: 1.000 Ft/fő
Programok
Jótékonysági vacsora
Immár hagyomány a SVÉT-találkozók történetében, hogy a programot megelőző nap estéjén jótékonysági vacsorát szervez az egyesület. A menüsort a Stílusos Vidéki Éttermiség séfjei prezentálják.
A jótékonysági vacsora estet szeptember 15-én este a brumbrumban tartják.
A jótékonysági vacsora ára: 15.000 Ft, az asztalfoglalás már elindult.
Dűlőtúrák szafari busszal az AÉS Borteraszra
Lounge hangulat, minden helyszínen, jó zene, Tomi Dj-vel, jó borok, gourmet falatok és igazi lassítás,
Relax Udvar
Csimotaságok - gyermeksarok
Parkoló: A rendezvény idejére a programhelyszínek környékét elzárjuk az autóforgalom elől, parkolni a Kistályai út 12/A szám alatt, korlátozott számban rendelkezésre álló parkolóhelyeken, illetve a Kistályai út mentén a szabad helyek függvényében lehet.
Támogatók:
Az idei SVÉT találkozó szervezését a Magyar Turisztikai Ügynökség, Eger Város, az Eszterházy Károly Egyetem, a Nespresso, a Vis Vitalis, a Progast és a Bolyki Pincészet támogatja.
További részletek hamarosan!
Reméljük, találkozunk!

 

 

hirek-esemenyek

News, dinner and wine

Meetings, wine evenings, good atmosphere, good wines

read more

Csaomagajánlatok

Packages

Occasional discounts periodic promotions ......

read more

 • kiscsapat2About us

  Köszönjük azt a 3 napot amit eltölthettünk önöknél! Csodálatos élményekkel gazdagodtunk! Az önök étterme és a hotel gyönyörű, a személyzet barátságos!Ha legközelebb itt járunk csak is önöket fogjuk választani. További sok sikert és jó munkát kívánunk az egész csapatnak Tolmácsról a Tálas család!...(Tálasné Erika)

  read more 

 • kiscsapat2About us

  Rostás Tamás a csapat (kővári Nikola, Rostás Noémi, Király Martina) nevében:
  Idén ismét fantasztikus vacsorát költöttünk el Önöknél. Nem ragozom, nekünk az Imola változatlanul az ország egyik legjobb étterme, mindent köszönünk, nagyon jól éreztük (ezúttal is) magunkat! További sok sikert és legalább ilyen jó ételeket. Köszönettel, a mielőbbi viszontlátás reményében...(Rostás Tamás)

  read more 

 • kiscsapat2About us

  Öröm volt számunkra a látogatás a Macokban. Tudtuk, hogy valami nagyon jóra számíthatunk, ezt Péterrel folytatott eddigi beszélgetéseinkre alapoztuk. Igényes, vidám helyre csöppentünk, amely élményt tovább fokozták az ismerős arcok és a megszokott, de soha meg nem unt kedvesség. Az ételek, amelyeket elfogyasztottunk csodálatos emlékként élnek bennünk a mai napig is. Valóságos gasztronómiai kéjutazáson vettünk részt....(Balázs Attila)

  read more

 • kiscsapat2About us

  Március 22.-én igazán jól éreztük magunkat a Macokban! A Magyar Konyhában olvastam már róla, ezért javasoltam kis csapatunknak a helyet. Ebédre ültünk be, végül mindhárman a 4 fogásos degusztációs menüt választottuk. Mennyei volt! Látvány, ízek, kiszolgálás! Ha Eger környékén járunk, legközelebb se hagyjuk ki!...(Erika)

  read more 

Ízek feltérképezése erre

Fantastic tastes

You will surely find your favorite flavor...

read more

Borok

Wines

Divine nectars which are only found in the cellar of the collectors.

read more

Hotel Imola Udvarház hírlevél

Newsletters

If you want to be informed about the latest offers, quickly sign up for our newsletters...

read more

Location

 • 3300 Eger, Tinódi Sebestyén tér 4.
  (GPS: Dózsa György tér 4.)

Contact

HOTEL IMOLA UDVARHÁZ

 • tel./fax: (36) 516-180

MACOK BISTRO & WINE BAR

 • Table reservation:
  (36) 516-180

Opening Hours

Monday - Thursday: 12°° - 22°°
Friday - Saturday: 12°° - 23°°
Sunday: 12°° - 18°°

Follow Us

facebook